Via welke methoden kan ik mijn leads ontvangen?

E-mail, CSV-bestand of XML/SFTP-link

Je kunt leads ontvangen via e-mail, een aanpasbaar CSV-bestand dat elk uur wordt geleverd, of via een XML/SFTP-link. Daarnaast bieden we een API-link met 2Solar aan. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor het ontvangen van leads, kun je contact opnemen met je Happiness Manager. Ze zijn beschikbaar via telefoon, e-mail of ons contactformulier. Je Happiness Manager zal contact met je opnemen om eventuele vragen die je hebt te beantwoorden.