Hoe kan ik een lead retourneren?

Je kan een lead retour sturen via de retourlink in de leadaanvraag. Deze heb je ontvangen per mail of is direct in je systeem geschoten. De link is 7 dagen geldig vanaf het moment dat je de leads hebt ontvangen in je mailbox of systeem

Je kan een lead retour sturen via de retourlink in de leadaanvraag. Deze heb je ontvangen per mail of is direct in je systeem geschoten. De link is 7 dagen geldig vanaf het moment dat je de leads hebt ontvangen in je mailbox of systeem. Indien je op de link klikt, kom je op een pagina waar je kan aangeven waarom de lead foutief is. Probeer hier zo duidelijk en compleet mogelijk te omschrijven waarom de lead foutief is. Mocht je de leads via CSV of XML/SFTP ontvangen, kan je met jouw Happiness Manager bespreken op welke manier je de leads kan retourneren.