Via welke methodes kan ik de leads ontvangen?

Je kunt de leads via de mail, csv bestand per uur instelbaar of via een xml/sftp koppeling ontvangen

Je kunt de leads via de mail, csv bestand per uur instelbaar of via een xml/sftp koppeling ontvangen. Tevens hebben we een API koppeling met 2Solar. Mocht je meer informatie willen over de mogelijkheden met betrekking tot het ontvangen van leads, kun je altijd contact opnemen met jouw Happiness Manager. Dit kan zowel telefonisch, per mail of via dit formulier. Jouw Happiness Manager zal contact opnemen om je vragen te bespreken.