Problemen met het ontvangen van e-mails voor serviceverzoeken?

Voeg ons domein toe aan de whitelist voor gegarandeerde aflevering

Wat is whitelisting?

Whitelisting is een methode om ervoor te zorgen dat e-mails van specifieke afzenders of domeinen niet als spam worden gemarkeerd door e-mailproviders. Door te whitelisten, geef je de e-mailprovider toestemming om e-mails van bepaalde bronnen rechtstreeks naar je inbox te sturen, zonder ze door spamfilters te laten gaan.

Wat moet je whitelisten?

Voor serviceverzoeken (leads):
- Domein: Bambelo.com
- E-mailadres: noreply@bambelo.com

Voor administratieve doeleinden (facturen, betalingslinks):
- Domein: bambelo.com
- E-mailadres: finance@bambelo.com

Hoe whitelisten:
Hostingpartner / Gsuite / Exchange
Als je e-mail wordt beheerd door een hostingpartner zoals MijnDomein of Yourhosting, of als je organisatie Gsuite of Exchange gebruikt, neem dan contact op met je hostingpartner of IT-manager. Zij kunnen de whitelist-instellingen voor je configureren.

Gmail
Gmail heeft geen traditionele whitelist-functie, maar vertrouwt op een contactenlijst voor vertrouwde afzenders. Je kunt ons toevoegen aan je contactenlijst door naar https://contacts.google.com/ te gaan en op 'Contact maken' te klikken.

How-to - Gmail

Outlook / Live / Hotmail
Deze platforms gebruiken een 'veilige afzenderslijst' om vertrouwde afzenders toe te voegen aan de whitelist. Je kunt de lijst met veilige afzenders openen door naar https://outlook.live.com/mail/options/mail/junkEmail/safeSenders te gaan. Volg voor gedetailleerde instructies de handleiding van Microsoft: Afzenders blokkeren of deblokkeren in Outlook.com.

How-to - Outlook Live Hotmail